Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaradili' sedam prijava

Zatvore jednu prevarantsku tvrtku i odmah otvaraju novu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prošlotjednog Provjerenog u redakciju su stigli deseci mailova prevarenih od strane Retro studija, Exoro medie, Ludus Peritusa i Visokog rasta.

Uhodana ekipa dosad je na području Hrvatske prevarila oko 6000 malih poduzetnika, vlasnika poljoprivrednih gospodarstava i obrtnika.

Pročitajte i ovo Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar" Slika nije dostupna Ne može im se stati na kraj Prevarili više od 6.000 malih poduzetnika!

Ekipa emisijne Provjereno ponovno se uputila u Sloveniju kako bi pronašla prozvanog Rudija Kirara i Aleša Povšea, inače suvlasnike Ludus Peritus. Aleš Povše na početku se lažno predstavio kao PR agent tvrtke, no kada smo ga otkrili i upitali zašto je to učinio rekao nam je:

'Ja sam riskirao i evo vi ste me dobili.'

>>Od lakovjernih Hrvata izvukao milijune eura

Također je napomenuo da nakon prošlotjednog priloga, biznis ide lošije i odmah pojasnio zašto su izmislili lažnog odvjetnika. Naime zahvaljujući izmišljenom odvjetniku svaki put kada bi poslali opomenu ostalo bi im sto kuna više.Kako smo neslužbeno doznali protiv navedenih sudionika u prilogu i tvrtki podneseno je ukupno sedam prijava, no kako je moguće da kada im institucije zatvore tvrtku, da oni bez problema otvore novu nije nam nitko želio pojasniti.

Više pogledajte u prilogu!


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene