Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapošljavanje

Započni karijeru na virtualnom sajmu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri vodeća regionalna portala za zapošljavanje, MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com tradicionalno organiziraju Virtualne dane karijera i znanja, jedinstveni interaktivni sajam na adresi www.dankarijera.com u trajanju od 15. do 22. listopada.

Tema ovogodišnjeg sajma je pronalaženje i privlačenje talenata. Za vrijeme trajanja sajma, posjetiteljima će se predstaviti neki od najpoželjnijih poslodavaca iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine koji su upravo u potrazi za novim talentima. Na sajmu će sudjelovati i edukativne ustanove koje će predstaviti mogućnosti dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Sajam okuplja 48 izlagača, od čega 37 njih čine tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima. Tijekom 8 dana sajma, posjetiteljima je na raspolaganju više od 120 otvorenih natječaja za slobodna radna mjesta, a za sve one koji traže posao unutar Republike Hrvatske otvoreno je više od 30 natječaja.

Dobra prilika za stjecanje prvog radnog iskustva, ali i usvajanje radne discipline su sezonski poslovi. Svi zainteresirani posjetitelji mogu se putem sajma već sada predbilježiti za sljedeću turističku sezonu - dovoljno je posjetiti MojPosao štand i pohraniti životopis kako bi poslodavci na vrijeme kontaktirali i angažirali najbolje kandidate za sezonske poslove u 2015. godini.

Hrvati se šokiraju kada čuju koju POČETNU plaću im nude!

Osim prijava na otvorene natječaje i mogućnosti chata s poslodavcima, sve zainteresirane očekuju radionice i prezentacije na kojima će moći ostvariti izravan kontakt s poslodavcima, te čuti što je potrebno za 'osvajanje' menadžera ljudskih potencijala.

Generalni medijski pokrovitelji Virtualnih dana karijere i znanja su: Dnevnik.hr, Otvoreni i poslovni tjednik Lider.

Medijski sajam podržavaju: BUG.hr, Glas Slavonije, Slavonski radio, Dubrovački list, Šibenski tjednik i PR glas.

Prijatelji sajma su: Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije (CPSA), udruga eSTUDENT i portal EduCentar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene