Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovala i Nova TV

Zagrebačkom Crvenom križu predano novo kombi vozilo koje je kupljeno zahvaljujući donacijama

Ivana Galić Baksa (Foto: Dnevnik.hr)
Ivana Galić Baksa (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ivana Galić Baksa (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zagrebačkom Crvenom križu predano je novo kombi vozilo koje je kupljeno zahvaljujući donacijama na humanitarnom balu održanom u prosincu.

Vozilo je namijenjeno prijevozu osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, a koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške Crvenog križa Grada Zagreba. Medijski pokrovitelj humanitarnog bala bila je i Nova TV.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

"Ovaj kombi će značiti iznimno puno jer će im omogućiti sudjelovanje u svim aktivnostima programa, izlete, posjete raznoraznim kulturnim ustanovama i na kraju pomoći da se uključe u redovni život zajednice", rekao je Petar Penava, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.

"Nova TV je društveno odgovorna kompanija koja oduvijek podržava akcije koje su hvalevrijedne, posebno smo osjetljivi na zdravlje i na bolesne i zapravo nam je bila velika čast biti dio akcije Crvenog križa kako bismo pomogli osobama sa zdravstvenim teškoćama", poručila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene