Zagrebačkom Crvenom križu predano je novo kombi vozilo koje je kupljeno zahvaljujući donacijama na humanitarnom balu održanom u prosincu.

Galerija +0 Ivana Galić Baksa (Foto: Dnevnik.hr)

Vozilo je namijenjeno prijevozu osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, a koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške Crvenog križa Grada Zagreba. Medijski pokrovitelj humanitarnog bala bila je i Nova TV.

Vezani članci Djelatnici Crvenoga križa Delnice obilaze Gorski Kotar - 1 Probijaju se i kroz metar snijega ne bi li stigle do onih kojima je potrebna pomoć: "Da samo razgovaraš s njom, odmah je i tebi bolje" Nenad Lukić, zapovjednik DVD Buševec Vatrogasci žrtve pljačke, razbojnici lako došli do plijena: Za intervencije se spremaju na dva stupnja

"Ovaj kombi će značiti iznimno puno jer će im omogućiti sudjelovanje u svim aktivnostima programa, izlete, posjete raznoraznim kulturnim ustanovama i na kraju pomoći da se uključe u redovni život zajednice", rekao je Petar Penava, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb.

"Nova TV je društveno odgovorna kompanija koja oduvijek podržava akcije koje su hvalevrijedne, posebno smo osjetljivi na zdravlje i na bolesne i zapravo nam je bila velika čast biti dio akcije Crvenog križa kako bismo pomogli osobama sa zdravstvenim teškoćama", poručila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga Nove TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju