Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživanje na Suncu

Sunčanu subotu zamijenit će iznimno hladna nedjelja, pročitajte prognozu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su građani Hrvatske uživali na subotnjem suncu, u nedjelju ih očekuje zahlađenje.

Brojni zagrepčani iskoristili su sunčan dan kako bi uživali u šetnji, rekreaciji ili zabavi na snijegu.

Pročitajte i ovo Snijeg u Zagrebu - 9 PREVRTLJIVA VELJAČA Zagreb u bijelom: Pogledajte kako izgleda metropola pod snijegom Ilustracija Nacionalno istraživanje Pedijatri upozoravaju na jedan potez koji roditelji rade: "To nije preventivni lijek"

Subotnji dan  protekao je bez oborina uz djelomično razvedravanje, a slična prognoza očekuje nas i u nedjelju kada će vrijeme biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljma, te uglavnom bez oborina, javlja DHMZ.

Iako je subotnja temperatura zraka u Zagrebu iznosila topla 3 stupnja,  u nedjelju će temperatura biti znatno niža, ujutro će ići i do -10 stupnjeva.

Bandić: Ako ne počistite snijeg ispred svojih zgrada dobit ćete račun!

Hrvatsku u nedjelju očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima te uglavnom bez oborina. Ponegdje u unutrašnjosti može pasti još snijega dok Jadran očekuje najsunčanije vrijeme.

U unutrašnjosti će i dalje biti vrlo hladno s najnižom jutarnjom temperaturom zraka od -11 do -6 °C i dnevnom od od -7 do -2, dok će Jadran btii nešto topliji s s jutarnjom temperaturom između -2 do 3 i dnevnom čak do 10 stupnjeva.

Slab snijeg pada u Slavoniji, a na pojedinim cestama kroz Liku i Gorski kotar još mjestimice ima ugaženog ili razmočenog snijega te nanosa, pa se vozi samo sa zimskom opremom, javljaju iz HAK-a.

Zbog olujne i orkanske bure na obali je i dalje otežan cestovni i trajektni promet, a autocesta A1 na predjelu između Sv. Roka i Posedarja još uvijek je zatvorena za sav promet.

Šaljite nam vaše fotografije uživanja na snijegu na moj.report@novatv.hr

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene