Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrućina hara Hrvatskom

Vruće, vruće, i još vruće... Evo koliko je jutros bilo u Dubrovniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako vam je vruće, još nemamo jako dobre vijesti za vas.

Nastavljaju se dani tropskih vrućina. Jutros u 8 sati najtopliji je bio Dubrovnik s 33 stupnja Celzijusa. U Splitu i Rijeci izmjerena su 23 stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

>> NOVO UPOZORENJE: U 14 sati u Kninu izmjereno 40 stupnjeva!

Poslijepodne bez značajnih promjena, osim porasta temperature koja će i danas opet dosegnuti najviše 39 stupnjeva. Ostaje vedro uz ponegdje malu naoblaku i bez vjetra. Vrlo vruće danas i na Jadranu, ali i u gorskim krajevima, a malo svježine donosit će umjeren zapadnjak i jugozapadnjak. Temperatura od 34 do najviše 37stupnjeva.

Vrućine se nastavljaju i na jugu - između 33 i 36 stupnjeva, ali što se tiče zaleđa temperature će se opet popeti i do 40. Ostat će vedro, bez oblačka, a vjetar slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. UV indeks danas u unutrašnjosti opet visok, a na jugu vrlo visok.

Kako sada stoje stvari, ove vrućine nastavit će se i većinu idućeg tjedna. Tek u četvrtak čeka nas više oblaka, a neko osvježenje iza toga. Dotada - 38, 39 stupnjeva i sunčano! Vrlo slično i na Jadranu s tim da će ovdje i noći i jutra također biti vrlo topli. Od srijede će jačati jugo. Veći dio idućeg tjedna još sunčano i vrlo vruće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene