Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjajne prilike

Vruća ljetna sniženja u Westgateu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unutar 240 trgovina možete naći 700 najpoznatijih domaćih i stranih brandova.

Nove pogodnosti i iznenađenja očekuju vas u najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj! Unutar 240 trgovina, među kojima je 700 najpoznatijih domaćih i stranih brandova, sigurno ćete pronaći sve što tražite za sebe i svoju obitelj. Westgate je idealno mjesto za uživanje u ljetnom shoppingu, opuštanje i dobru zabavu.

Ukoliko još nemate planove za ljeto, posjetite Westgate Shopping City gdje u prekrasnom i opuštenom ambijentu možete provesti vrijeme u shoppingu birajući najbolje odjevne kombinacije za vruću sezonu koja nam slijedi ili jednostavno družeći se s obitelji i prijateljima uz osvježavajuće napitke. Uvjerite se u široku ponudu ljetnih artikala po vrhunskim cijenama.

Ako vas umori shopping, odmorite se u jednoj od prekrasnih oaza s fontanama smještenim unutar centra i uživajte u raznovrsnoj ponudi hrane i pića u ugodnom klimatiziranom ambijentu.

Vidimo se u Westgateu!

Pročitajte i ovo Ilustracija aktualna tema Koliko ste zadovoljni sniženjima na Crni petak? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Slika nije dostupna PITANJE ODGOVORNOSTI Počinju velika sezonska sniženja: Trgovci dali veliko obećanje, ali i upozoravaju na jednu stvar

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene