Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme

Prognoza za Hrvatsku koja će vam se svidjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu prijepodne više oblaka i malo niže temperature, a onda od nedjelje oko 25 stupnjeva i sunčano.

Nakon jakog pa i olujnog jugozapadnjaka koji je neugodno puhao proteklih dana, dolazi nam lijepo proljetno vrijeme, ali i iznimno toplo! S jugozapadnim vjetrom temperature su se u kopnenim krajevima podigle na 20, čak 25 stupnjeva dok je na Jadranu 5, negdje i 10ak stupnjeva manje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

Od nedjelje i sljedeći tjedan ostaje nam sunčano i iznadprosječno toplo s temperaturama oko 25, samo sutra u prvom dijelu dana u kopnenim krajevima čekaju nas malo niže temperature i nešto više oblaka, ali bez kiše.

Subota

U subotu u jutarnjim satima, blizina fronte donijet će nam više oblaka, a zapuhat će i umjeren sjeverni vjetar što će malo spustiti temeprature. Ovo se najviše odnosi na sjeverni dio kopnene Hrvatske, Slavoniju i Baranju, dok će najviše sunčanog vremena biti na moru.

Jutarnje temperature od 5 u gorju i do 10 stupnjeva u ostatku unutrašnjosti, a na Jadranu od 11 do 15 stupnjeva Celzijevih. Ujutro će još puhati umjeren sjeveroistočnjak, a na sjevernom Jadranu ponegdje i jaka bura

Poslijepodne nas očekuje manje oblaka, a više sunca. Bit će i dalje toplo, ali ipak između 5 i 6 stupnjeva manje nego danas. Najviša dnevna temepratura bit će između 16 i 20 stupnjeva Celzijevih, a puhat će slab do umjeren sjeveroistočni vjetar.

I na istoku zemlje poslijepodne više sunčanog vremena. Puhat će slab istočnjak, a temeprature će se popeti do najviše 19 stupnejva. U Istri smirivanje bure na slabu do umjerenu, a prevladavat će sunčano. Bit će i toplo, do čak 25 stupnjeva Celzijevih.

Što se tiče južnog Jadrana i ovdje sunčano i dosta toplije nego danas. Temperature će se popeti i do 26 stupnjeva. Ovdje će puhati slab jugozapadni vjetar.

Sljedećih dana pripremite se na iznimno toplo vrijeme, posebno idući tjedan kad će opet zapuahti i jugozapadni i južni vjetar. Bit će sunčano i na Jadranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene