Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjenjivo vrijeme

Ne spremajte kišobrane: Idućih dana očekuje nas kiša!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedećih nekoliko dana ne spremajte kišobrane. Prema vremenskoj prognozi očekuje nas nestabilno vrijeme uz pljuskove.

I danas je prevladavalo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima. Zadržalo se i svježe, hladnije, osobito ako temperaturu usporedimo s onom mjerenom proteklih dana. U 14 sati u mnogim krajevima bilo je tek 16, 17, 18 stupnjeva, a ugodnije, toplije, danas samo u Dalmaciji, i to posebno južnoj te na otocima gdje je temperatura znala porasti i do 24 stupnja. Promjenjivo vrijeme nastavit će se i dalje, s tim da kiše i pljuskova neće biti baš uvijek i posvuda, iako šanse postoje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Mogućnost za kišu i u danima koji slijede ne možemo isključiti, a sve zbog daljnjeg zadržavanja ove ciklone nad našim područjem. Pod njezinim direktnim utjecajem vremenske prilike bit će i sutra.

Vremenska prognoza za sutra

Sutra nas čeka promjenjivo oblačno jutro, povremeno s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Mjerit će se većinom između 12 i 15, samo u Dalmaciji ponegdje i do 19 stupnjeva Celzijevih. Na moru će puhati slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak.

U unutrašnjosti će biti promjenjivo oblačno, s kišom ili pljuskovima, a mjestimice i grmljavinom, nastavit će se i poslijepodne. Puhat će slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, pri čemu će najviša dnevna temperatura u većini krajeva biti između 21 i 24 stupnjeva Celzijevih.

I u gorju će sutra biti promjenjivo do pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima. Na Jadranu sunčanije, no ni ovdje ne isključujemo mogućnost za kišu. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Temperatura može porasti do 23 stupnja Celzijeva, dok će u gorju ostati malo svježije.

Promjenjivo uz sunčana razdoblja bit će i u Dalmaciji. Povremeno i ovdje kiša, pljuskovi i grmljavina. Puhat će slabo do umjereno jugo, a najviša dnevna temperatura bit će između 21 i 24 stupnja Celzijeva.

Vremenska prognoza za iduća tri dana

Kopno očekuje nestabilno vrijeme, povremeno uz mogućnost kiše ili pljuskova nastavit će se i idućih dana. Najsunčanije nekako, za sad čini se bit će u četvrtak, no pred vikend ponovno kiša i pljuskovi. No i dalje ostaje toplo, kao i na Jadranu, ali neće biti vruće kao što je bilo.

Na moru u nastavku tjedna više sunčana vremena, no i ovdje idućih dana ostaje nestabilno uz mogućnost za kišu ili pokoji pljusak. Puhat će, u početku jugozapadnjak, kasnije sjeverozapadnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene