Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rutinska kontrola

Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Vozač (40) kojeg je policija zaustavila na Korčuli i utvrdila mu tri prometna prekršaja dobio je novčanu kaznu od gotovo 6000 eura te mu je oduzeto vozilo.

Vozač (40) koji je u srijedu 3. travnja u poslijepodnevnim satima na DC-118 u općini Blato na Korčuli zaustavljen tijekom redovne prometne kontrole, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, počinio je tri prekršaja koja predviđaju izuzetno velike novčane kazne. Četrdesetogodišnjak je kažnjen s 5970 eura te mu je oduzeto vozilo.

Policija je utvrdila kako je automobilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima kategorije B. Testiranjem mu je utvrđena prisutnost droga u organizmu, ali se odbio podvrgnuti liječničkom vađenju krvi i urina radi analize.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

"Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, nakon čega je uz optužni prijedlog odveden na nadležni općinski sud, gdje je, osim novčanom kaznom, kažnjen i zabranom upravljanja vozilima kategorije B u trajanju od 18 mjeseci te mu je privremeno oduzeto osobno vozilo", priopćili su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene