Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koliko prekršaja

Policija zaustavila vozača u redovnom nadzoru u Prelogu: Ostao bez 2900 eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Admir Buljubasic/Cropix
Vozač je upravljao automobilom kojem je na izvanrednom tehničkom pregledu utvrđena tehnička neispravnost vozila te bez položenog vozačkog, a odbio se i podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu.

U ponedjeljak u 7:40 sati preloški policajci prilikom nadzora cestovnog prometa u Prelogu, Ulici Vladimira Nazora, zaustavili su 46-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom, bez istaknutih registarskih oznaka.

"Provjerom putem evidencije registracije vozila i prometnih isprava utvrđeno je kako je 46-godišnjak upravljao automobilom kojem je na izvanrednom tehničkom pregledu utvrđena tehnička neispravnost vozila. Ujedno, upravljao je automobilom bez položenog vozačkog te se nakon zaustavljanja odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Moskovska policija Strani državljanin Psovao pred policijom pa zadržan u pritvoru 10 dana

Pročitajte i ovo Strašna nesreća u Indiji, pao je reklamni pano Najmanje 75 ozlijeđenih VIDEO Strašna nesreća: Reklamni pano veći od olimpijskog bazena pao na ljude i aute, 14 poginulih

Nakon toga na zahtjev policjaca 28-godišnja suvozačica je predala smotuljak ispunjen marihuanom ukupne mase 1,8 grama.

Droga je oduzeta od 28-godišnjakinje te će se protiv okrivljene zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Šibenika Četvero ozlijeđenih u nesreći: Vozio drogiran i sletio s ceste, a policija otkrila još jedan ključni propust

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez Kod hrvatskog otoka ugledali najotrovnije ribe na svijetu, jednu su i ulovili: Može ubiti čovjeka!

Vozač osobnog automobila zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, sankcioniran je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2900 eura.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene