Obavijesti Video Pretražite Navigacija
imao gotovo 3 promila

Srbin mrtav pijan i bez vozačke automobilom pokosio terasu zagrebačkog kafića

Ilustracija
Ilustracija Foto: Google Maps
Državljanin Srbije izazvao je prometnu nesreću u Zagrebu vozeći pijan i bez vozačke dozvole. Izgubio je nadzor nad automobilom i zavšio na terasi kafića.

Četrdesetjednogodišnji državljanin Srbije u subotu oko 13 sati automobilom je pokosio terasu kafića u Lučkom. Kako javlja zagrebačka policija, on je pod utjecajem 2,97 promila alkohola u organizmu, vozio Puškarićevom ulicom te je dolaskom do raskrižja sa Sijačevim šetalištem skrenuo ulijevo, a da prethodno nije prilagodio brzinu kretanja. Izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i naletio na ogradu, a potom na inventar ugostiteljskog objekta.

Pročitajte i ovo Dvije su osobe preminule nakon tučnjave u Rijeci sukob završio tragično FOTO Susjeda o detaljima strave u Rijeci: "Vidi što mi je napravio u snu, izbo me je"

U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta, a zagrebačka policija ustanovila je i da je 41-godišnji Srbin vozio automobil bez položenog vozačkog ispita bilo koje kategorije.

"Vozač je uhićen i prepraćen na nadležni prekršajni sud, gdje mu je izrečena kazna u iznosu od 3260 eura", dodali su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene