Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Šibenika

Četvero ozlijeđenih u nesreći: Vozio drogiran i sletio s ceste, a policija otkrila još jedan ključni propust

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jakov Prkic/Cropix
U prometnoj nesreći u Šibeniku teško su ozlijeđene tri, a lakše jedna osoba.

Tri osobe su teško, a jedna lakše ozlijeđena su u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u 7:50 sati na cesti A-1 kod odvojka za Industrijsku zonu Podi u Šibeniku.

Kako javlja policija, 38-godišnjak je vozio osobni automobil splitskih registracija, a na ravnom dijelu ceste nije se kretao sredinom prometne trake te je prešao u prometnu traku namijenjenu prilazu čvoru Podi Šibenik. Vozilom je potom udario u metalnu zaštitnu ogradu te izletio na zemljano kamenu površinu dva metra ispod razine kolnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez Kod hrvatskog otoka ugledali najotrovnije ribe na svijetu, jednu su i ulovili: Može ubiti čovjeka!

U Općoj bolnici u Šibeniku 38-godišnjem vozaču i dvojici putnika 21-godišnjaku i 37-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, dok su 36-godišnjem putniku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Utvrđeno je da vozač i putnici nisu koristili sigurnosni pojas, dok je za kod vozača testiranjem utvrđena prisutnost droge u organizmu.

Pročitajte i ovo Policija Uhićeni otac i maćeha Malinda je bila vezana u podrumu i zlostavljana do smrti: Jedan jezivi detalj otkrio je mučnu istinu

"Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 38-godišnjeg vozača i putnika je podnesen Obavezni prekršajni nalog", objasnila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene