Zabrinuti čitatelj snimio je vrlo neopreznu vožnju autobusa na cesti između Rijeke i Delnica.

Galerija


Vozač Autotransovog autobusa snimljen je na cesti između Rijeke i Delnica kako nestrpljivo pretječe automobile po snijegom prekrivenoj i prometnoj cesti. Neopreznu vožnju snimio je zabrinuti čitatelj i možete je pogledati u priloženom videu.

Vezani članci Snijeg na autocesti A6 (Foto: screensot/HAK) Ne idite na put bez zimske opreme! U gorju pada snijeg, uz obalu puše olujna bura Gradski prijevoznik Promet, arhiva (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ispovijest splitskog junaka: "Nisam mogao vjerovati, gurali su se preko čovjeka u invalidskim kolicima. Onda sam im rekao..."

"Vozili smo 40 kilometara na sat", rekao nam je čitatelj, no vozaču autobusa to je, bez obzira na teške zimske uvjete i potrebu za pojačanim oprezom u prometu, očito bilo presporo.

Autobus je, tvrdi naš čitatelj, bio pun putnika, a iz snimke je vidljivo da je njegov vozač pretjecao i unatoč nadolazećim vozilima iz suprotnog smjera.

Događaj je snimljen u srijedu, no čitatelj tvrdi da vozači autobusa ni danas ne voze ništa pametnije u istim ili još gorim uvjetima.