Dijelovi Zagreba u 16:44 sati ostali su bez struje zbog kvara na 10-kilovoltnom kabelu. Kvar je saniran.


Dio Centra Zagreba, Trešnjevke i Črnomerca, u 16:44 sati ostali su bez električne energije zbog kvara na 10-kilovoltnom kabelu u Zagorskoj ulici, no zahvaljujući intervenciji ekipa Hrvatske elektroprivrede (HEP), kvar je saniran te je opskrba strujom u tom dijelu Zagreba u potpunosti normalizirana u 17:26 sati.

Vezani članci Tuča u Zagrebu - 1 Rađanje oluje: Pogledajte timelapse video olujnog nevremena s tučom koje je u srijedu pogodilo Zagreb Sporna ulica Pobuna na Črnomercu zbog poteza Grada: "Ovo je tragikomedija, uništili su kvart, djeca će ovdje poginuti!"

U HEP-u se doznaje da su zbog kvara izvan pogona ostale 23 trafostanice u tim gradskim četvrtima, a u većini je stanje normalizirano već u 17:08 sati

Bez struje u stanovima, ugašene ulične lampe i semafori koji ne rade... Mrak je dočekao brojne vozače i pješake u zagrebačkoj Ilici danas oko 17 sati.

Prema dojavi čitateljice, mrak u dijelu Ilice kod Francuske republike, trajao je desetak minuta, a pri tom su se oglasili i alarmi u trgovinama.

VIDEO Ljudi koji u Hrvatskoj žive kao prije 100 godina...

Iz policijske uprave Zagrebačke doznali smo kako je struje nestalo jer je iskočila trafostanica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu i fotografijama. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook