Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velike gužve prema moru i unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je gust i prema moru i prema unutrašnjosti, javio je Hrvatski autoklub u 14 sati.

Dionicom autoceste A1 Zagreb -Karlovac vozi se i dalje u koloni usporeno. Ispred tunela Mala Kapela, vozi se usporeno u koloni duljine oko 15,5 km prema moru, ispred tunela Sveti Rok vozi se usporeno u koloni duljine oko 9,5 km u smjeru mora, a prema unutrašnjosti kolona je duljine oko 8 km.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić mora naći novog vještaka Državno odvjetništvo dobilo rok u kojem mora dopuniti optužnicu u slučaju Agrokor Gužve na besplatnoj sljemenskoj žičari Snježne radosti VIDEO Grad otkrio koliko građana se ovog vikenda vozilo sljemenskom žičarom, brojke su fascinantne

Promet ličkom magistralom je pojačan, ali ide bez zastoja.

Gust je putnički promet na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Goričan, Rupa, Pasjak, Kaštel i Plovanija. Zbog sporog protoka vozila sa slovenske strane dugo se čeka. Na izlasku GP Bajakovo putnička vozila čekaju oko 30 minuta, promet je pojačan i na GP Stara Gradiška, u oba smjera.

U trajektnim pristaništima je također gužva. Duže se čeka na ukrcaj u Brestovi, na Prizni i , Žigljenu, gdje je kolona vozila duljine oko 2,5 km, zatim na Mišnjaku, Valbiski te u Jablancu gdje je kolona duga oko 4 km. 

U luci Split uvedene su dodatne linije za Vis, Brač i Šoltu, pa nema duljih čekanja, a promet je pojačan i u trajektnoj luci Zadar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene