Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz cestu za Posedarje

Porodio vlastitu ženu i zubima pregrizao pupkovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porod za pamćenje - tako bi se ukratko mogao opisati događaj pokraj ceste u Posedarju.

Drama je počela kada su 23-godišnju Nikolinu uhvatili jaki trudovi pa ju je njezin 27-godišnji suprug odmah krenuo voziti u bolnicu. No, maleni Bogdan nije mogao čekati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučan slučaj Doktor iz Srbije kojega je rodilja optužila za smrt svoje bebe i nasilje tijekom poroda javio se policiji Ilustracija Beba je umrla Užas u susjedstvu! Žena ispričala kako ju je tijekom poroda doktor vrijeđao i tukao: "Uzeo je mog malog anđela koji sada leži u grobu"

'Nikolina je imala jake bolove, vikala je i morao sam stati. Mahao sam, a jedan automobil nije htio stati', ispričao je Bojan i dodao da se drugo vozilo zaustavilo i da je taj vozač otišao po medicinskog tehničara u Posedarje, piše Večernji list.

>> Prirodnim putem rodila dječaka od 6 kilograma!

>> Rađala za vrijeme polaganja vozačkog

'Bilo me strah i boljelo me je. Odjednom sam vidjela da je izašla glavica i porod je krenuo', rekla je Nikolina. Suprug Bojan tada je uhvatio dijete za ramena i izvukao ga. Supruga mu je neprestano ponavljala da treba prerezati pupčanu vrpcu. 'Nisam više mogao čekati i morao sam zubima pregristi pupkovinu', rekao je otac sada troje djece, koji je Bogdana zamotao u trenirku.

Na Hitnu pomoć naišli su na putu prema Zadru te je dijete u dobrom stanju odvezeno u bolnicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene