Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odveli je u zatvor

Uhićena prijateljica Josipe Pleslić: Za njom je bila raspisana tjeralica

Josipa Pleslić i Anna Marija Radić
Josipa Pleslić i Anna Marija Radić Foto: Goran Mehkek/Bruno Konjević/Cropix
Uhićena je Anna Marija Radić koja je osuđena na godinu dana zatvora jer je tadašnjem suprugu Josipe Pleslić (bivše Rimac) nezakonito dodijelila državni stan.

Uhićena je prijateljica Josipe Pleslić bivše Rimac, Anna Marija Radić (55). Privedena je u ponedjeljak navečer i predana pravosudnim vlastima, doznaje N1.

Za njom se tragalo od prošlog tjedna jer je izbjegavala odlazak u zatvor pa je  Županijski sud u Zagrebu za njom raspisao i tjeralicu. 

Anna Marija Radić osuđena je na godinu dana zatvora jer je kao bivša ravnateljica u Ministarstvu regionalnog razvoja bivšem suprugu Josipe Rimac nezakonito dodijelila stan u Kninu. Osim zatvorske kazne mora državi vratiti i 550 tisuća kuna s kamatama, koliko je vrijedio stan što ga je nezakonito odijelila Danijelu Rimcu, suprugu tadašnje gradonačelnice.

Pročitajte i ovo Nevrijeme, ilustracija Hrvatska pod meteoalarmom Zabilježeno više od 107 tisuća munja: Jako nevrijeme protutnjalo Zagrebom, u Slavoniji rušilo stabla, električne stupove...

Pročitajte i ovo Boeing 777 Kaos u zraku Putnici opisali trenutke užasa u avionu u kojem je jedna osoba poginula: "Počeo sam se pripremati... Ljudi su lansirani u strop"

Pravomoćna presuda joj je izrečena još 2021., ali od tada je izbjegavala odlazak u zatvor pravdajući se zdravstvenim problemima. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene