Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepilio ogradu radi pristupa plaži

Policija uhitila napadača na profesora koji je srušio ogradu vile

Akcija rušenja zida i ograde Ville Elite - 1
Akcija rušenja zida i ograde Ville Elite - 1 Foto: Mihael Barisic / CROPIX
Uhićen je 61-godišnjak, radnik resorta koji je napao dubrovačkog profesora za vrijeme snimanja televizijskog priloga. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava.

Nakon što je dubrovački profesor Igor Legaz policiji prijavio napad koji se na njega dogodio tijekom snimanja televizijskog priloga oko rušenja zida na pomorskom dobru u Ulici Nika i Meda Pucića, za 61- godišnjim osumnjičenikom je raspisana potraga te je uhićen, objavila je policija

Inače djelatnik obližnjeg hotelskog kompleksa, prišao je i bez povoda uputio ozbiljne prijetnje smrću Igoru Legazu, nakon čega je na njega i fizički nasrnuo, pri čemu Legaz na sreću nije zadobio ozljede.

Podsjetimo, na Igora Legaza, dubrovačkog profesora i predsjednika lokalne udruge, u srijedu je nasrnuo djelatnik tvrtke Royal Hotels Resort i prijetio mu, jer je Legaz prepilio ogradu kod vile Elite da omogući građanima pristup plaži. 

Pročitajte i ovo Oluja u Europi - 2 susjedi u nevolji Snažno nevrijeme zahvatilo Sloveniju, Austriju i Italiju, poplavljen centar Trsta

Došlo je do naguravanja i verbalnog sukoba s djelatnicima Royal Hotels&Resortsa.  Novi incident u Dubrovniku dogodio se u subotu pred kamerama HTV-a, kada je na Legaza fizički nasrnuo radnik resorta i prijetio mu.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene