Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNENA PRIJAVA

Uhićen 45-godišnjak: Napao djelatnicu automat kluba u Trogiru i ukrao joj novčanik

Ilustracija
Ilustracija Foto: Mario Todoric/Cropix
Policija je uhitila i nakon kriminalističkog istraživanja predala policijskom nadzorniku 45-godišnjaka kojeg sumnjiči za razbojništvo u automat klubu u Trogiru, izvijestila je u nedjelju PU Splitsko-dalmatinska.

Policija je uhitila i nakon kriminalističkog istraživanja predala policijskom nadzorniku 45-godišnjeg muškarca koji je počinio razbojništvo u automat klubu u Trogiru.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Prepirke zbog rezolucije Jandroković odgovorio na prozivke Milanovića: "Njegove izjave naštetile su Hrvatskoj"

Kako se navodi u policijskom izvješću, u petak, 27. listopada, u jutarnjim satima zaprimljena je dojava o razbojništvu u automat klubu na području Trogira.

Kako navodi Dalmatinski portal, muškarac je oko četiri sata ujutro napao djelatnicu automat kluba te joj ukrao novčanik.

Odmah je pokrenuto intenzivno kriminalističko istraživanje, koje je već idućeg dana, u subotu, rezultiralo uhićenjem osobe koja se dovodi u vezu s događajem.

Pročitajte i ovo Iz pulske luke uklonjena protubrodska mina - 19 Prebačena na kopno FOTO Iz pulske luke uklonjena protubrodska mina, imala je naboj od 535 kila

Po završetku kriminalističkog istraživanja 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćeno je iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene