Zatvoren kafić, ilustracija
Zatvoren kafić, ilustracija Foto: Getty Images

Udruga Glas poduzetnika pokrenula je potpisivanje peticije za ukidanje obveznih članarina Hrvatskoj gospodarskoj komori, Hrvatskoj obrtničkoj komori i Turističkoj zajednici.


U otvorenoj Facebook grupi, Dražen Oreščanin iz Glasa Poduzetnika, podijelio je peticiju u kojoj UGP traži ukidanje obveznih članarina u HGK-u, HOK-u i TZ-u.

Danijell Nikolla Splitski stožer postrožio mjere, ugostitelji na koljenima: "Preuzet ćemo odgovornost, ali neka se i ostali drže mjera"

Ugostitelji jedva krpaju kraj s krajem Čelnice udruga ugostitelja o nadzoru inspektora, ali i problemima: ''Do sada otkaza nije bilo, ali ove godine bi i to moglo nastupiti''

Naslov svoje objave oslovio je s ''Komorne tužibabe''. Objavu prenosimo i cijelosti.

''Počelo je s tužbom HGK koja je tužila Hrvoja Bujasa zbog izjave o ljubavnicama u Nedjeljom u 2. Nastavilo se s tužbama HTZ protiv Paula Bradburyja koje također spadaju u rubriku "vjerovali ili ne". Danas saznajemo da Komora socijalnih radnika (da, i ta komora postoji) tuži dvije glumice zbog njihovog "govora mržnje" nakon ubojstva djeteta za koje velik dio odgovornosti ima upravo jedan od CZSS.
Je li ikada ikome i tim komorama palo na pamet recimo nešto tipa RADITI SVOJ POSAO ili NE SPISKAVATI LOVU PRISILNIH ČLANOVA NA BUDALAŠTINE ili UKINUTI OBVEZNU ČLANARINU????
Nije vam palo na pamet da je sve što se objavljuje u medijima o vama istina? Nije vam palo na pamet da se pokrijete ušima od sramote, rastjerate uhljebe i konačno počnete raditi? Ne, umjesto toga vi dižete tužbe za nadoknadu štete i duševnu bol! Što je sljedeće??? Sramota!'', napisao je u objavi Oreščanin.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju