Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dali suglasnost

Ministarstvo objavilo plan nadoknade: Učenici ove županije imaju četiri dana više zimskih praznika od ostalih

Ministarstvo je objavilo planove nadoknade nastave za učenike osnovinih i srednjih škola. U objavljenim suglasnostima nisu navedene subote koje će odrađivati pojedine škole, koje će o tome obavijestiti učenike.

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta objavilo je na službenim stranicama rubriku kojoj će objavljivati suglasnosti za produljenje nastavne godine i odstupanje od rokova utvrđenih Odlukom vezano uz trajanje odmora učenika.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Predškola - 2 Javna rasprava Pobuna protiv prijedloga devetogodišnje škole: "Ovo naprosto nije izvedivo"

Tako u Zagrebačkoj županiji zimski praznici počinju 24. prosinca, a završavaju 6. siječnja. Proljetni praznici trajat će tri dana, od 10. do 13. travnja, a školska godina završava 26. lipnja, odnosno 29. svibnja za maturante. Isti su termini i u Krapinsko-zagorskoj županiji, Karlovačkoj i Varaždinskoj.

Učenici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na nastavu se vraćaju tek 11. siječnja. Odluke o nastavi u ostalim županijama možete pogledati ovdje.

"Ističemo da u ovim suglasnostima nisu navedene subote kada će pojedine škole raditi jer za to nije potrebna suglasnost MZO-a. Međutim, u slučaju potrebe, škole će do ostvarenja propisanog broja radnih dana raditi i subotom, o čemu će škole obavijestiti učenike", piše u priopćenju Ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene