Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločinačka skupina

Nova akcija USKOK-a i policije: U Zagrebu uhićeno više ljudi, sumnja se da su naručivali ubojstva, trgovali narkoticima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu poslijepodne više osoba uhićeno je u akciji USKOK-a i policije. Sumnja se da su naručivali ubojstva, trgovali narkoticima i postavljali eksplozivne naprave.

U akciji USKOK-a i policije u srijedu poslijepodne uhićeno je najmanje petero ljudi iz Zagreba, za koje se sumnja da su u posljednjih nekoliko godina u metropoli postavljali eksplozivne naprave, naručivali ubojstva i trgovali narkoticima, neslužbeno doznajemo. Po svemu sudeći, bila je riječ o okršaju unutar narkomiljea. Akcija policije još je uvijek u tijeku.

Neke od osumnjičenih se tereti da su ovog proljeća postavili i aktivirali eksplozivnu napravu na zagrebačkom Laništu ispred stana u kojem je živio Tomislav Sučić, uhićen 2019. godine u velikoj akciji Tebra zbog krijumčarenja droge.

Podsjetimo, do detonacije je došlo krajem svibnja ove godine oko dva sata ujutro, nakon čega je evakuirano pedesetak stanara. Ukupno je bilo oštećeno devet stanova, vrata dizala na svim katovima, stubište, brojna ulazna vrata, a popucale su i instalacije.

"Nasreću, nema teže ozlijeđenih osoba. Međutim, jedna 39-godišnja hrvatska državljanka je lakše ozlijeđena i poveća je materijalna šteta", rekla je tada za Vijesti Nove TV Marija Goatti, glasnogovornica PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U pritvoru su VIDEO Pali dileri u Velikoj Gorici: Pronađena dva laboratorija za uzgoj marihuane, droga i arsenal oružja

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA AKCIJA EUROPOLA Uhićeno više od 540 ljudi, među njima i hrvatski državljani: Prodavali ''korona lijekove'' i doping, zaplijenjena roba vrijedna 63 milijuna eura

Upravo pred tom zgradom prije godinu i pol je gorio i skupocjeni automobil. Zagrebački kriminalisti su tada napadaču ili više njih poručili: "Poruka svim mogućim ili potencijalnim počiniteljima da smo 80 posto uspješni u pronalasku tih počinitelja!"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene