Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ih vidjeli?

U sedam dana u Hrvatskoj nestalo šest mladih osoba, dvije maloljetne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sedam dana u Hrvatskoj je nestalo čak šest mladih osoba, od toga dvije maloljetne. Podaci su to portala Nestali.hr.

23-godišnji Ivan Cvek se 24.2.2012. udaljio sa adrese Bolnička 24.2.2012. Ivan  je visok 185 cm, crne boje kose i smeđih očiju. Jače je tjelesne građe i ispod lijevog oka ima manji ožiljak.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

16-godišnja Mia Dragojević je također u Zagrebu nestala istog dana kao i Ivan Cvek, 24.2. Ona je u 7 sati otišla u školu nakon čega se nije vratila kući. Visoka je 167 cm, broj stopala je 38. Kosa joj je crna i valovita, a oči kestenjaste i velike, srednje je tjelesne građe.

>> NENO traga za nestalim osobama

Tri dana kasnije u Rijeci je nestala 15-godišnja Daniela Nikolić kojoj je službeno prebivalište u Italiji i ima talijansko državljanstvo. Okolnosti njenog nestanka su nepoznate, a nestanak se uredno vodi u PU primorsko-goranskoj. Kosa i oči su joj crne.

Dan poslije je u Rovinju nestao 32-godišnji Branimir Fritz. Oko 18 sati se udaljio s adrese boravišta. Visok je 163 cm, broj stopala mu je 40, boja kose i očiju je smeđa, srednje je tjelesne građe.

29.2. je nestala 25-godišnja Emina Mehmeti koja se udaljila sa adrese prebivališta u Sesvetama u Zagrebu oko 10.30 sati. Visoka je 165 cm, broja stopala 40, kosa crna i rvana, boja očiju kestenjasta. Slabije je tjelesne građe i sa sobom ima ruksak tamno plave boje s natpism 'Champion'.

1.3. je nestao 18-godišnji Antonio Maoušek iz Virovitice. Za vrijeme izleta u Delnice odvojio se od grupe i nije se pojavio prilikom kretanja autobusa. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj. Visok je 185 cm, boja kose i očiju je smeđa.

Fotografije svih nestalih pomežete pogledati na portalu Nestali.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene