Obavijesti Video Pretražite Navigacija
budite na oprezu

Psi napali dvaput u okolici Pule, jedan ugrizao ženu na ulici

Pas (Foto: Getty Images)
Pas (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
U posljednjih nekoliko dana u okolici Pule evidentirana su tri incidenta u kojima su neodgovorni vlasnici pustili pse da sami lutaju i ugrožavaju sigurnost građana i drugih životinja.

U posljednjih nekoliko dana zabilježena su tri različita incidenta u kojima su psi, bez pratnje vlasnika, ugrozili sigurnost građana i drugih životinja. Kako prenosi Glas Istre, u subotu, 26. ožujka oko 8:20, nepoznati vlasnik ostavio je u Pješčanoj Uvali bez nadzora psa koji je napao drugog psa, kojeg je na povodcu vodio 61-godišnjak. Pas na povodcu zadobio je lakše ozlijede.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Ilustracija Uginuo i drugi Kaos za vrijeme šetnje: Pas bez povodca istrčao na ulicu i napao ženu i psa kojeg je šetala. Vlasnik ga ubio čekićem

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR Ubojici iz Ploča prijeti i do 40 godina zatvora, sudac istrage otkrio nove detalje stravičnog dvostrukog ubojstva

Pročitajte i ovo Josip Aladrović unutarstranački sukob i slučaj tramišak Teret Vladi? Aladrović o istrazi DORH-a i ostavci: "Nakon razgovora s Plenkovićem odlučit ćemo o idućim koracima"

Sljedećeg dana policija je zaprimila dojavu građana da se na ulici u Ližnjanu nalazi pas bez nadzora, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je oko 13 sati psa na ulicu pustio 60-godišnjak. Protiv muškarca pokrenut prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Posljednji događaj evidentiran je jučer oko 14:20 u Medulinu. Naime, dok je šetala sa psom na povodcu, do 44-godišnje žene je došao pas nepoznatog vlasnika te ju ugrizao za ruku, pri čemu je žena zadobila lakše ozljede.

Policijski službenici nastavljaju provoditi istragu u cilju utvrđivanja vlasnika koji su ostavili životinje bez nadzora. Kako bi se spriječili ovakvi i slični događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane da vode računa o svojim životinjama te da ih drže pod nadzorom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene