Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TOUGH MUDDER ADRIA

Suočite se sa strahovima! Timski izazov u kojem je najvažnije međusobno pomaganje

Otvorene prijave za Tough Mudder
Otvorene prijave za Tough Mudder Tough Mudder
Aktualno Galerija Tough Mudder - Marko Martinović i Daniel Bilić Tough Mudder - Marko Martinović i Daniel Bilić Foto: Tough Mudder Tough Mudder -  Izazovan poligon prošao je i Dida Toni! Tough Mudder - Izazovan poligon prošao je i Dida Toni! Foto: Tough Mudder Otvorene prijave za Tough Mudder Otvorene prijave za Tough Mudder Foto: Tough Mudder Otvorene prijave za Tough Mudder Otvorene prijave za Tough Mudder Foto: Tough Mudder +1 Otvorene prijave za Tough Mudder Galerija 1/6 >>
Prijave za najuzbudljiviju utrku izdržljivosti na svijetu otvorene su i u Hrvatskoj. Tough Mudder izazov i neke od najnovijih prepreka odlučio je isprobati i Dida Toni koji je svojim savjetima o zdravom načinu života već osvojio cijelu zemlju. Osim izdržljivosti, u ovoj je utrci najbitnije međusobno pomaganje pa je i ovaj vitalni 82- godišnjak uspio uspješno završiti izazov.

 

Hrvatska je četvrta europska zemlja u kojoj će od ove godine, točnije 11. i 12. listopada u Zagrebu biti moguće isprobati ovaj globalni izazov. Svi sudionici izazove će nakon savladanih prepreka biti nagrađeni Ožujskim pivom, a osvježenje mogu pronaći i u izotoničnom piću Hidra.

Marko Martinović, osoba koja je odlučila Tough Mudder izazov predstaviti svima u Adria regiji, istu je uspješno završio u Londonu i smatra kako su Hrvati spremni na inovativne sportske događaje.

"Tough Mudder izazov je poseban po tome što ima najuzbudljivije prepreke na svijetu. Posebno ih dizajniraju timovi stručnjaka, međutim prepreke su napravljene tako da ih osoba ne može proći sama već je važno međusobno pomaganje članova tima. Tako tim jača, stvara se zajedništvo koje je neprocjenjivo. Vlada pozitivna energija do samog cilja", rekao je Martinović.

Prepreke su bale sijena, skele, grede, konopi i mreže po kojima se penje, skače i puže. Iako možda na prvi pogled poligon ne izgleda jednostavno, organizatori tvrde, svatko ga unutar kvalitetnog tima može proći. Na ovaj probni izazov, osim sportaša, odvažili su se i rekreativci poput Lucije.

"Nije mi žao što sam došla zato jer sam baš lijepo osjetila grupu, svatko svakome pomaže i poveo me adrenalin. Definitivno se prijavljujem na izazov u listopadu", rekla je Lucija.

I Dida Toni, koji je uz pomoć članova tima svladao sve prepreke, svima preporučuje ovaj izazov.

"Sport održava čovjeka zdravim. Nemaš ništa od toga da budeš kod kuće i ništa ne radiš. Vježbajte, provodite vrijeme s ljudima, sa svima budite dobri i ne želite nikome zlo jer se duplo vraća", rekao je Toni.

Tough Mudder Inc. osnovali su 2010. godine Will Dean i Guy Livingstone. Svaki Tough Mudder izazov testira kondiciju, snagu, izdržljivost, mentalnu spremu i timski rad sudionika pa je zato prozvan "vjerojatno najtežim događajem na planetu". U 2019. godini, Tough Mudder će organizirati više od 50 događaja u zemljama širom svijeta.

Prijave na izazov koji će se održati 11. i 12. listopada u Zagrebu su otvorene, a dodatne informacije i savjete pratite i na Facebook stranici Tough Mudder Adria.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene