Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

"Tko to vozi naš auto?": Majka i otac izbezumljeno trčali za ukradenim vozilom u kojem je bilo dijete

Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 2
Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 2 Zeljko Puhovski/Cropix
Aktualno Galerija Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 2 Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 2 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 3 Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 3 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 4 Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 4 Foto: Zeljko Puhovski/Cropix +0 Krađa automobila u Bukovačkoj ulici - 1 Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija još utvrđuje sve okolnosti krađe koja se dogodila oko 17 sati u Maksimiru i traga za lopovom.

U utorak poslijepodne na Bukovačkoj cesti ukraden je automobil u kojem je na zadnjem sjedištu ostalo dijete. Prizor prestravljenog muškarca koji trči za automobilom nije promakao nekim prolaznicima, a sada su objavljeni detalji što se točno dogodilo. 

37-godišnji muškarac vozio je petogodišnje dijete na stražnjem sjedištu auta. Parkirao je pod sva četiri žmigavca na ugibalištu autobusnog stajališta te odšetao do desetak metara udaljene pekarnice ostavivši dijete u sjedalici u vozilu i samo.

U neposrednoj blizini pekarnice i vozila na stanici, na kavi u obližnjem kafiću, u tom se trenutku nalazila, pak, vozačeva supruga, odnosno djetetova majka.

Muškarac je plaćao peciva za pultom pekarnice u kojoj se zadržao svega dvije minute. Ali to je bilo dovoljno da u njegov automobil uskoči nepoznati lopov i odveze i auto i dijete. 

"Tko to vozi naš auto?", najednom se čuo ženski glas iz kafića za koji se ubrzo otkrilo da je supruga vlasnika Renaulta, u kojem je bilo i njezino dijete. Muškarac je potom krenuo izbezumljeno trčati za svojim vozilom vičući nepoznatom vozaču da stane, a za njim je trčala i njegova 40-godišnja supruga koja je usput vikala da se zove policija, navodi Jutarnji list. 

Nakon 500-tinjak metara lopov je Renaultom stao u Čikoševoj ulici te odlučio pobjeći, a zanimljivo je da je u vožnji iz vozila na ulicu izbacio mobitel vlasnika auta. Auto je, pak, u toj ulici kod gimnazije ostavio upaljen s ključem u bravi te je zatvorio vrata jer je očito prekasno shvatio da nije ukrao samo lim, nego i tuđe dijete.

  Pročitajte i ovo Mirovine analiza prijedloga mirovinske reforme Opasnost kakve nema nigdje u svijetu ili inovacija Hrvatske koja će povećati mirovine? "Neki su prijedlozi promjena prošli ispod radara..."

Roditelji su nakon nekoliko minuta sami u očajničkoj potrazi pronašli vozilo i dijete.

Dijete je neozlijeđeno ubrzo pronađeno u automobilu nedaleko od pekare, a istraga je u tijeku, kao i potraga za odbjeglim lopovom, kazali su iz policije za DNEVNIK.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene