Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gdje je nestao Čo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskoro će biti točno pola godine od kada je koalicijska Vlada preuzela državno kormilo. U prvim mjesecima rada, Banski su dvori dobili i neke nove zvijezde.

Prvi put pred kamerama, a da se ne radi o službenoj konferenciji za novinare, za Novu TV upravo je o toj temi progovorila i državna tajnica Bianca Matković. Medijima je posebno zanimljiva jer ih izbjegava. 

Pročitajte i ovo Akademski moral; ilustracija - 2 Provjereno donosi U Hrvatskoj žive superljudi? Istovremeno rade kao ministri i penju se po akademskoj ljestvici: "Jesmo li došli do toga da je netko na funkciji odjednom toliko pametan?" Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!"

Petar Čobanković četiri je godine bio jedna od najvećih zvijezda Vlade. No u drugom mandatu promijenio je resor i utihnuo. Ovih je dana na službenom putu no mnogi se pitaju kamo je, zapravo, proteklih mjeseci nestao popularni Čo? 

Obrnuta situacija s Brankom Vukelićem. Nekada tihi ministar očito se našao u sektoru obrane, sve je više u javnosti. 

Ministri Milinović i Promorac ne mogu se požaliti na svoj zvjezdani status, iako se on trenutačno zasniva na problemima iz resora koje vode. 

Ni ministar turizma nije se utopio u tihoj većini. 

U drugom mandatu porasla su krila Damiru Polančecu, postao je pravi broj dva Banskih dvora. Medijski sveprisutan, jer upravo je on zadužen za loše vijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene