Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove poruke

Tko je Klokan iz poruka Josipe Rimac i Milijana Brkića?

Milijan Brkić i Josipa Pleslić
Milijan Brkić i Josipa Pleslić Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
U posljednjim objavljenim porukama iz mobitela Josipe Rimac spominje se Klokan. Ali tko se krije iza tog nadimka...?

U ponedjeljak je Jutarnji objavio posljednje poruke iz mobitela Josipe Pleslić, bivše Rimac, iz kojih se može iščitati da joj je Ivan Turudić kao šef Županijskog suda dao informaciju da neće biti privedena, a ona je zauzvrat aktivno lobirala da on dobije drugi mandat na tom sudu 2015. godine.

Rimac se o svemu povjerila tadašnjem glavnom tajniku HDZ-a Milijanu Brkiću te mu napisala: "Turudić kad je bio kod mene, kaže možeš biti mirna nema privođenja." Brkić joj je na to odgovorio s OK i nazvao je anđelom.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić Piše Nacional Josipa Pleslić: "Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića"

Pročitajte i ovo Zdravko Mamić Saga se nastavlja Nove poruke Josipe Rimac potvrđuju Milanovićeve izjave? Mamić je lobirao za Turudića i raspitivao se zašto nije izabran

Kada je Brkić upozorio Rimac da se ubuduće diskretnije nalazi s Turudićem, spomenuo je i nekoga koga naziva Klokan te objasnio da mu je sinoć govorio o tome, kao da je nešto slutio.

Kako pišu 24sata, iza imena Klokan krije se Milijanov brat Jozo Brkić. Jozo pak Milijana navodno zove Čupko. Brat Milijana Brkića godinama je sa suprugom živio u Australiji, a na ogradi jednog od lokala u centru Zagreba koji je Jozo Brkić zakupio naslikan je upravo klokan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene