Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Piše Nacional

Josipa Pleslić: "Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića"

Josipa Pleslić
Josipa Pleslić Foto: Ronalda Gorsic/Cropix
U javnost izlazi sve više privatnih poruka koje je Josipa Pleslić, bivša Rimac, razmijenila s Ivanom Turudićem. Njihov odnos Turudić je pokušao obezvrijediti, ali napolijetku, suočen s gomilom dokazao, priznao je kako su tijekom vremena postali dobri poznanici.

Pričao oko Ivana Turudića, kojeg je istaknuo HDZ kao najboljeg kandidata za glavnog državnog odvjetnika svakim danom dobiva novu dimenziju. 

Prvotno su izašle poruke koje je Turudić razmijenio s Josipom Pleslić, bivšom Rimac, u kojima je očito kako su bili bliže no što je Turudić u svojim prijašnjim medijskim istupima tvrdio. Suočen s gomilom objavljenih poruka Turudić je u Dnevniku Nove TV priznao kako je tijekom vremena postao dobar poznanik s Pleslić, ali i negirao da je ikada lagao oko prirode njihovog odnosa.

Pročitajte i ovo Ana Knežević, Udruga za zaštitu potrošača Goleme kazne Što napraviti kada naletimo na lažna sniženja, objašnjava Ana Knežević iz Udruge za zaštitu potrošača

Uslijedio je niz drugih poruka koje su mediji objavili, a novi akteri su Milijan Brkić, Zdravko i Zoran Mamić.

U svjetlu toga Nacional donosi članak u sutrašnjem izdanju u kojem  navodi kako je Uskok 2021. godine planirao pritvoriti i tužiti Turudića zbog sumnji da je za nagradu trebao osigurati ranije puštanje Inje Bašića iz pritvora.

Pročitajte i ovo Trgovina - 2 Puno lažnih sniženja Sezonska sniženja u punom su jeku! Čak 80 posto hrvatskih kupaca ne zna važnu stvar tijekom kupnje bijele tehnike

Pleslić za Nacional govori kako joj je Uskok nudio nagodbu ukoliko bi optužila Turudića, što je ona odbila:

"Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića. Odbila sam, ne mogu lažno svjedočiti protiv njega.", kazala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene