Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Linićev odgovor Karamarku i Grbiću

'Sve su to optužbe u korist stranačkih propagandi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se SDP-ov Slavko Linić žestoko obrušio na ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka i ravnatelja policije Olivera Grbića iz MUP-a poručuju da se ne žele spuštati na njegov nivo.

U priopćenju ističu, protiv Slavka Linića je prijavu podnijela nepoznata osoba, a policija ju je samo proslijedila Županijskom odvjetništvu u Rijeci. Ono je pak naložilo da se provjere navodi jesu li Linić i još nekoliko osoba nezakonito prisvojili 800.000 tadašnjih njemačkih maraka, namijenjenih za kupnju oružja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Institucije dužne istražiti' Nastavlja se istraga protiv Linića Slika nije dostupna Ostaje pri svojim tvrdnjama Linić: Nisam dobio poziv na obavijesni razgovor, afera je izmišljena

>> Karamarko i Grbić: Neprimjerena je reakcija Linića, nemamo mi veze s tim

>> Linić ekskluzivno: Podmeću mi špijunčina Karamarko i Grbić!

Linić i danas tvrdi da istraga ne može biti otvorena, jer Zakon o nezastarijevanju kaznenih djela ratnog profiterstva još nije stupio na snagu. 'Optužbe su išle, išle su zloupotrebom položaja odgovornih ljudi, sve u korist stranačkih propagandi, a sve je osmišljeno od Grbića i špijunčine', rekao je Linić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene