Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sve su naprednije

Spas kod paklenih vrućina: Reporter Dnevnika Nove TV provjerio cijene i modele, ali i potencijalne opasnosti klima-uređaja

Aktualno Galerija Pomama za klima uređajima, ilustracija - 3 Pomama za klima uređajima, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pomama za klima uređajima, ilustracija - 2 Pomama za klima uređajima, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pomama za klima uređajima, ilustracija - 1 Pomama za klima uređajima, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pomama za klima uređajima, ilustracija - 4 Pomama za klima uređajima, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pomama za klima uređajima, ilustracija - 5 Galerija 1/5 >>
Pomama je za klima-uređajima, govore trgovci bijelom tehnikom. Dolaskom ljeta i vrućina, euri se troše upravo na ovaj vid rashlađenja. Provjerili smo cijene i modele klima-uređaja, ali i kako ih koristiti da bi se sačuvalo zdravlje. Priču donosi reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

Sunce je upeklo. Gradske ulice prazne. Ljudi su se skonili u rashlađene prostore.

Trgovci bijelom tehnikom kažu, povećala se prodaja klima uređaja. Telefoni ne prestaju zvoniti.

Pročitajte i ovo Nesreća sa hitnom pomoći na Bundeku, ilustracija - 3 Zatražen istražni zatvor Otac pregažene djevojke na Bundeku iznio svoju stranu priče: "Nisu bili alkoholizirani, nisu snimali priloge"

Što je snaga klima uređaja veća - veća je i cijena. A današnje, suvremene klime tehnološki su napredovale pa svoj dom možete rashladiti i kada niste u njemu.

Pročitajte i ovo Uklanja se kontejnersko naselje, ilustracija - 4 posljedice razornog potresa Uklanjaju se simboli spore obnove, građani izgubili povjerenje: "Mene cijeli tjedan stišće, teško je gledati i plakati"

Od koliko se kreću cijene rashladnih uređaja, koji su savjeti za održavanje, ali i opasnosti - pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Tina Kovačića.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene