Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žalbe na dokazne materijali

Suđenje generalu Kruljcu: Optužene se tereti za malverzacije od 58 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljeno je suđenje umirovljenom generalu Mladenu Kruljcu i još petorici osumnjičenih za malverzacije sa zemljištem u Općini Sibinj kod Slavonskog Broda.

Tereti ih se za 58 milijuna kuna teške malverzacije. Okrivljenici su, smatra USKOK, omogućili povoljnu kupovinu parcela određenim osobama i tvrtkama. Na raspravi, na Županijskom sudu u Osijeku, preslušavani su tajno snimljeni audiozapisi, a čitane su i SMS poruke. Optuženi su uložili žalbu na takve dokazne materijale.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Arthur Nikky Vuksan Nagodba s Uskok-om Obrat na suđenju! Nogometni menadžer Vuksan priznao da je Mamiću pomogao izvlačiti novac iz Dinama

'Sve i da smo se svi mi optuženici složili da se taj materijal koristi on time nije postao zakonit', rekao je Dražen Matijević, odvjetnik.

>> PUŠTENE SNIMKE: 'Imamo veliki problem, USKOK nam je doš'o'

'To je dokaz u kaznenom postupku, a nalog za poduzimanje posebnih procesnih radnji je procesna pretpostavka toga dokaza', rekla je Zorka Fumić, zamjenica ravnatelja USKOK-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene