Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastavljeno je suđenje umirovljenom generalu Mladenu Kruljcu i još petorici osumnjičenih za malverzacije sa zemljištem u Općini Sibinj kod Slavonskog Broda.


Tereti ih se za 58 milijuna kuna teške malverzacije. Okrivljenici su, smatra USKOK, omogućili povoljnu kupovinu parcela određenim osobama i tvrtkama. Na raspravi, na Županijskom sudu u Osijeku, preslušavani su tajno snimljeni audiozapisi, a čitane su i SMS poruke. Optuženi su uložili žalbu na takve dokazne materijale.

Vezani članci Jasmina Bilonić na ponovljenom suđenju Fra Šime i fatalna bankarica opet na sudu: Ne osjećaju se krivima za pronevjeru milijuna Radimir Čačić Čačić o posrnulom međimurskom županu Posavcu: "Morao bi biti debilan da prizna mito. On je tada to primio u kampanji i to nije problem"

'Sve i da smo se svi mi optuženici složili da se taj materijal koristi on time nije postao zakonit', rekao je Dražen Matijević, odvjetnik.

>> PUŠTENE SNIMKE: 'Imamo veliki problem, USKOK nam je doš'o'

'To je dokaz u kaznenom postupku, a nalog za poduzimanje posebnih procesnih radnji je procesna pretpostavka toga dokaza', rekla je Zorka Fumić, zamjenica ravnatelja USKOK-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook