Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar potez ili rehabilitacija?

Što o novoj šefici Podravke kažu domaći poduzetnici: "Ima stav i to je jako dobro. Mi te osobe zovemo prčevite"

Aktualno Galerija Martina Dalić Martina Dalić Foto: DNEVNIK.hr Branko Roglić Branko Roglić Foto: DNEVNIK.hr Gordana Deranja Gordana Deranja Foto: DNEVNIK.hr +0 Emil Tadeschi Galerija 1/4 >>
Pitali smo uspješne domaće poduzetnike što misle o izboru Martine Dalić za novu šeficu Podravke.

Dok vladajući ističu pozitivne strane bivše ministrice Martine Dalić koja je danas zasjela na čelo Podravke, za oporbu ovakav potez predstavlja rehabilitaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obilježavanje 60. obljetnice Podravka se oglasila o Plenkovićevom licu na Vegeti: "Personalizirane bočice bile su integralni dio slavljeničke kampanje" Martina Dalić stigla u Podravku - 1 Novo vodstvo Martina Dalić nakon preuzimanja vodstva u Podravci: "Posao koji sam obavila u Agrokoru predstavlja veliku referencu za ovaj posao"

Provjerili smo što o svemu kažu domaći poduzetnici.

„Gospođa Dalić ima stav i ja mislim da je to u ovom slučaju jako dobro. Mi te osobe zovemo prčevite“, kaže Branko Roglić.

Bivša šefica HUP-a Gordana Deranja pak kaže da je kod nje najviše cijenila „što si znao na čemu si“, a Emil Tedeschi poručuje kako je to sjajna vijest za dioničare i zaposlenike Podravke.

Podsjetimo, Martina Dalić je danas i službeno postala predsjednica uprave Podravke.

Nadzorni odbor potvrdio je dogovor mirovinskih fondova i Vlade i postavio je na čelo te kompanije. Podravku smatra prevažnom, a cilj joj je pospješiti izvoz i inventivnost.

Dalić je nekoliko puta zahvalila premijeru osobno, a svoju ulogu u aferi Borg, zbog koje je i otišla iz Vlade, ne vidi spornom.

„Mislim da posao koji sam radila u Agrokoru i kojeg sam u ime Vlade vodila uz pomoć premijera, predstavlja veliko iskustvu i veliku referencu za ovaj posao“, kazala je Dalić.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene