Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavila služebni posjet

Srpska premijerka u Dubrovniku: "Ja ću napraviti prvi korak i pozvati Plenkovića u Beograd"

Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr)
Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Srpska premijera Ana Brnabić sudjelovala je na summitu premijera zemalja istočne i srednje Europe s kineskim premijerom Li Keqiangom u Dubrovniku. O mogućem službenom sastanku s premijerom Plenkovićem rekla je da nema problema pozvati premijera u Beograd.

Brnabić je u petak na summitu u Dubrovniku kazala da se, uz sve neformalne razgovore premijerom Andrejem Plenkovićem, nada i službenom sastanku. '

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Jačanje hrvatskih snaga Plenković otkrio novi potez vojske nakon Rafalea: "To je ključni veliki projekt " Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

'Pa ja se svakako nadam da ćemo uskoro. Ja sam otvorena za razgovore. Nadam se da ćemo uskoro dogovoriti neki bilateralni susret. Ne znam što bih druga mogla reći. Srbija je stvarno životno zaintersirana da imamo jednu bolje povezanu, stabilniju, sigurniju regiju, da ne postoje političke trzavice koje ne odgovaraju nikome'', rekla je Brnabić.

Pitanje je samo hoće li prvi Plenković pozvati srpsku premijerku u Zagreb ili će se on najprije uputiti u službeni posjet Beogradu. ''Pa evo dobro pitanje. Ja nemam problem da ja napravim taj prvi korak tako da ću ga svakako pozvati'', kazala je Ana Brnabić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene