Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident

Šokantne poruke osvanule pored škole, ravnateljica pozvala policiju i roditelje: "U 43 godine staža ovo nisam doživjela"

Osnovna škola Marjan
Osnovna škola Marjan Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix
Učenici su na ogradu igrališta pored škole u Splitu postavili neprimjerene natpise u kojima spominju ravnateljicu i neke profesore.

Nekoliko osmaša splitske Osnovne škole Marjan odlučilo je posljednji dan škole obilježiti na neprimjeren način. Na ogradu igrališta pored škole postavili su neprimjerene natpise u kojima spominju ravnateljicu i neke profesore.

"Svako zlo vama nas veseli, sve najgore 8. a vam želi", "... starija nego škola, u zadnjoj klupi đoja se rola", "... iz dubine duše za peticu mu učenice pu*e", samo su neke od neprimjerenih poruka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemireni učenici Skandal u splitskoj gimnaziji: Vjeroučitelj učenicima rekao da se pobačaj obavlja i vješalicom

Ravnateljica Zdenka Barović kazala je za Slobodnu Dalmaciju da u 43 godine radnog staža nije doživjela takvo što.

"Na bolovanju sam i cijelo jutro sam u kontaktu s kolegama iz škole. Nisam ovo nikad doživjela, a radim 43 godine, ovo je govor mržnje. Zvali smo zbog svega i policiju, ali i roditelje učenika" kazala je ravnateljica.

Policija je oko 7:30 zaprimila prijavu da se ispred škole koristila pirotehnika, ali pri dolasku nisu pronašli elemente za daljnje postupanje.

Pročitajte i ovo Škola, ilustracija Školski kalendar 2024./2025. Praznici tek počinju, a znate li kada se učenici moraju vratiti u školske klupe?

"Danas smo pojačano angažirani kako bismo prevenirali sve moguće incidente, nadamo se da do njih neće doći jer je velik broj kolega na terenu", poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene