Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže Valentinovo

SNIMITE Kako izgleda ljubav?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velječa je mjesec ljubavi! Zapravo, svaki mjesec bi trebao biti mjesec ljubavi! Zar ne? Pogledajte kako izgleda ljubav kada se snimi kamerom... i pošaljite nam na moj.report@novatv.hr snimku kako za vas izgleda ljubav!

Snimili ste trenutak ljubavi? Nedavno ste snimili taj trenutak ili ga imate negdje u kućnoj arhivi? Pošaljite nam video na moj.report@novatv.hr s naznakom: Ovo je ljubav!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Želite nešto novo? Pet valentinovskih klišeja: Hoćete li 'pasti' na njih? Slika nije dostupna Nevjerojatna ljubavna priča 'Nazvala sam oca i rekla mu da se u ponedjeljak udajem'

>> VIDEO Kada djeca i odrasli objašnjavaju što je ljubav...

>> 'Spotted' - ovo je hrvatske studente prikovalo za Facebook!

Trenutak zagrljaja bake i unuka, puštanje u zrak šarenih balona, obiteljska druženja, zagrljaj sa vlastitim psom, iščekivanje on line susreta s dečkom koji je daleko, osmijeh djeteta, prijateljstvo, igra djece, bratska ljubav - na You Tubeu je objavljena prekrasna kompilacija različitih trenutaka i oblika ljubavi.

Što je za vas ljubav? Sigurno u svojoj video arhivi imate prekrasne, dirljive ili smiješne trenutke koji su uhvatili baš taj trenutak - trenutak ljubavi!

Pošaljite nam svoja videa, a mi ćemo napraviti najljepšu video razglednicu posvećenu svima vama i naravno, ljubavi!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene