Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U braku 70 godina

Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije"

Aktualno Galerija Valentinovo - 2 Valentinovo - 2 Foto: DNEVNIK.hr Valentinovo - 3 Valentinovo - 3 Foto: DNEVNIK.hr Valentinovo - 4 Valentinovo - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Valentinovo - 5 Galerija 1/4 >>
Svečani ručak, ples srca i ruže za bračne parove koji slave 50 i više godina braka u Osijeku i Vukovaru organizirano je povodom Valentinova. Pola stoljeća ljubavi. Kako su to izveli i koja je tajna sretnog braka, došapnuli su reporteru Dnevnika Nove TV Tinu Kovačiću.

Zvuči bajkovito, ali neke su ljubavi uistinu vječne. Dugovječni bračni parovi u Osijeku i Vukovaru koji slave svoj zlatni pir, 50 godina u braku i ljubavi, obnovili su svoje zavjete, zakleli se u ljubav i uz ruže zaplesali uz svoju omiljenu pjesmu.

Marija i Ivan u braku plešu čak 70 godina zajedno, a Ivan se prije 70 godina izborio za Marijinu ljubav protiv teške konkurencije.

"I Marko Koprtlja, stid ga bilo! S njim je radio kod mog tate. I on je bio kandidat. Njih dvojica, koji će me dobiti", prisjetila se Marija Bertok i dodala kako je supruga odabrala jer je bio "najljepše obučen".

Znao je Ivan dobro zašto je prije 70 godina obukao svoje najljepše odijelo.

"Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije. Ja volim motore, izabrao sam prvo suprugu, a poslije motore", rekao je Ivan.

Što sve dugovječni parovi kažu o ljubavi i vezama, pogledajte u priloženom videu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene