Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mora se javljati jednom tjedno

Otkriveno gdje je i što radi Smiljana Srnec drugi dan privremene slobode: "Čujte, sud je donio odluku kakvu je donio"

Aktualno Galerija Drugi dan slobode - 1 Drugi dan slobode - 1 Foto: DNEVNIK.hr Drugi dan slobode - 2 Drugi dan slobode - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica, ministar pravosuđa i uprave Foto: DNEVNIK.hr Drugi dan slobode - 3 Drugi dan slobode - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Drugi dan slobode - 4 Galerija 1/5 >>
Drugi dan privremene slobode Smiljana Srnec provela je na području Varaždina gdje je snimljena kako ulazi u Probacijski ured ministarstva pravosuđa u koji se mora javljati jednom tjedno.

Smiljana Srnec je osuđena na 15 godina zatvorske kazne, no u utorak je puštena na slobodu zbog zdravstvenih poteškoća. Uz probacijski ured, jednom na tjedan mora se javiti i u policijsku postaju Čakovec.

"Prekid znači da kazna kao takva nije prestala, ona i dalje postoji, samo se prekida izdržavanje dok postoje zdravstveni razlozi. Čujte, sud je donio odluku kakvu je donio, dakle odgovornost je na sudu i sucima koji su donijeli takvu odluku", rekao je Ivan Malenica, ministar pravosuđa.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene