Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BURNO NA SJEDNICI

Grad Zagreb podnio kaznenu prijavu protiv bivšeg ravnatelja bolnice Srebrnjak dr. Bore Nogala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog smjene ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak u zagrebačkoj Skupštini održana je tematska sjednica Odbora za zdravstvo i kontrolu.

Smijenjeni ravnatelj dr. Boro Nogalo tvrdi da mu je ostavka namještena i da odluka o razrješenju koju je donijela desna ruka Milana Bandića - dr. Ana Stavljenić Rukavina nije po zakonu jer bolnica u zakonskom roku nije donijela statut.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nemaju prijedlog za v. d. Ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak dao mandat na raspolaganje, upravno vijeće raspravu o tome odgodilo za tjedan dana Sud potvrdio: Boro Nogalo nezakonito je smijenjen - 6 Pravomoćna presuda Boro Nogalo najavio povratak na čelo Srebrnjaka: "Bio bih kukavica da se ponovo ne kandidiram"

Ona pak tvrdi da je sve po zakonu, dok je zamjenica gradonačelnika dr. Jelena Pavičić Vukičević Nogala i bolnicu prozvala za nadrilječništvo zbog zapošljavanja neadekvatnih ljudi. "Ova priča o mojoj smjeni koja je definitivno protuzakonita i sigurno montirana. Ne znam jesu li podvala, ali svakako ste donijeli određene zaključke na osnovu nepotpune dokumentacije", kazao je Nogalo.

"Upravno vijeće i ja osobno radili smo sukladno statutu i zakonu", odgovorila je Ana Stavljenić Rukavina. "Mi smo zaključili iz nalaza HZZO-a da su se bavili u bolnici nadriliječništvom. Ja znam da je Nogalu to smiješno. Bit će mu još smiješnije s obzirom na kaznenu prijavu koju smo u utorak podnijeli", dodala je zamjenica gradonačelnika Pavičić Vukičević.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene