Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške optužbe

Skandal u Zadru: Sinovčić optužio SDP-ovca za silovanje samohrane majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjednica Gradskog vijeća je nakon teških optužbi prekinuta.

Sjednica zadarskog Gradskog vijeća u petak je prekinuta nakon što je gradski vijećnik Reno Sinovčić optužio SDP-ovca Antuna Novoselovića da je prije šest godina silovao jednu ženu.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna Skandal u Zadru 'Ovo je bila sramota i pljuska svim građanima'

'Ljudi koji za kriminal prozivaju gradonačelnika Kalmetu ili mene su nemoralni ljudi. Jedna žena pati jer je silovana od jednog ovdje nazočnog gospodina kraj kafića 'Valentina', a taj se prikazuje kao moralna vertikala ovoga grada. Ne mogu više slušati da me proziva jedan kriminalac. Antun Novoselović stalno govori o moralu iako je silovao ženu, a policija mene maltretira po njegovom nalogu, rekao je Sinovčić za govornicom i dodao da se sve dogodilo prije šest godina i da je riječ o samohranoj majci, donosi Slobodna Dalmacija.

Sjednica je nakon ove teške optužbe prekinuta, ali se dovikivanje nastavilo. Novoselović je pred šokiranim vijećnicima povikao Sinovčiću neka kaže ime, na što je Sinovčić uzvratio još jednom optužbom.

'Ti jako dobro znaš, kupila je krvavu robu i bježala pred tobom!', rekao je Sinovčić.

Novoselović je demantirao ove navode.

'Svašta čovjek može očekivati kada netko izađe za govornicu Gradskog vijeća, ali ovo je zaista dno dna. Sa Sinovčićem nikada nisam pio piće, nisam se družio s njim ni imao bilo kakav kontakt, osim onog službenog. Ovo su laži i izmišljotine', istaknuo je Novoselović.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene