Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje bolju koordinaciju

Sisačka gradonačelnica: "Budite na oprezu, grupe pljačkaju ruševine. Pojavili su se i lažni računi za pomoć"

Sisačka gradonačelnica upozorava građane na lažne brojeve računa za pomoć nakon potresa te poziva sve na oprez s obzirom na to da su se pojavile informacije o grupama koje pljačkaju ruševine.

Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček poručila je kako je situacija u gradu nakon razornih potresa pod kontrolom, ali očekuje bolju koordinaciju kad je riječ o situaciju u Glini, Petrinji i okolnim selima. 

Pročitajte i ovo Građani očajni zbog spore obnove Banovine - 3 Tuga Banovina tri mjeseca nakon potresa ne vidi napredak, stanovnici u suzama: "Na što liči naš grad... i nitko se ne bori za njega" Obitelj Hajdinjak GEOTEHNIČARI NA TERENU Dom obitelji Hajdinjak u opasnosti: Zbog prodiranja vode morali su nakon potresa preseliti u kontejner

"Čujem da ljudi spavaju u automobilima ili na otvorenom. Čula sam i da postoje grupe koje pljačkaju ruševine, pozivam ljude da budu na oprezu", kazala je gradonačelnica.

Ikić Baniček navodi i kako su se pojavili i lažni brojevi računa za pomoć građanima.

"Molim sve koji žele uplatiti za Sisak da koriste službenu stranicu Grada. To je jedini validni račun", poručila je gradonačelnica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene