Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glava poslana kao upozorenje?

Simić prije smrti bio zvjerski mučen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpskog kriminalca Cvetka Simića izmasakrirale su najmanje dvije osobe odnosno sociopatološke individue potpuno lišene empatije.

Zaključak je to kojeg su donijeli kriminalisti zagrebačke policije zajedno s djelatnicima SOA-e i stručnjacima specijaliziranih institucija nakon izrade profila osoba koje su izmasakrirale tijelo Cvetka Simića, piše Jutarnji list. Na temelju rezova Simićeva tijela vidi se da su ubojice poznavatelji ljudske anatomije i da su sigurno i prije komadao tijela, pa je zaključak da se vrlo lako radi o mesaru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ženska osoba? U Vrbi kod Solina pronađeno truplo za sada nepoznate osobe Slika nije dostupna Nepoznat identitet Zaleđena rijeka u Gospiću skrivala stravičnu tajnu: Pripadnici HGSS-a izvukli automobil i tijelo

>> Simić ubijen zbog dogovora s policijom?

Novi element istrage jest da su na odrezanim Simićevim nogama pronađene rane koje su mu zadane dok je još bio živ, što govori da su ga počinitelji zvjerski mučili prije komadanja i smrti, piše Jutarnji list. Dodaje kako i činjenica da glava i šake Cvetka Simića nisu pronađene u Jarunskom jezeru mogu značiti da su ostavljene negdje drugdje ili dostavljene nekome tko bi iz te geste nešto trebao zaključiti.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene