Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srbijanski mediji pišu

Simić ubijen zbog dogovora s policijom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cvetko Simić iz pritvora koji mu je određen dan nakon ubojstva Ive Pukanića pušten je uz dogovor s hrvatskom policijom, iako je kod njega pronađena izvjesna količina narkotika.

Dogovor koji je Simić imao s hrvatskim policajcima najvjerojatnije je podrazumijevao dostavljanje informacija, što je i mogući motiv njegova ubojstva, piše Blic. Informacije o Simiću srpska je policija poslala hrvatskoj na dan kada je ubijen Pukanić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U stranci ih se ne sjećaju kao donatora Uhićeni 'Daimler trojac' HDZ-u donirao 100.000 kuna Slika nije dostupna Afera Daimler Kosor se slikala sa strojnicom u ruci dvojice uhićenih

'Simić je bio jak igrač, ozbiljan narko diler koji je dugo u poslu i koji je imao jake veze čak i u srpskoj policiji', rekao je Blicov izvor i dodao kako je Simić takvu suradnju pokušao uspostaviti i s hrvatskoj policijom. Simić je u inozemstvu uspostavio jake veze s lokalnim podzemlje, piše Blic. Ranije je surađivao s raznim kriminalnim grupama, a u zadnje vrijeme je počeo suradnju s Lukom Bojovićem, koji mu je bio i vjenčani kum. Srpska policija tvrdi kako je Bojović vođa jedne kriminalne grupe u Srbiji koja trenutno pokušava iz posla istisnuti suparničke ekipe i preuzeti primat u trgovini drogom, a najveća konkurencija im je grupa Sretena Jocića.

>> MUP Hrvatske i Srbije: Simić nema veze s Pukanićem!

Blic piše kako se ispituje je li taj sukob doveo do Simićevog ubojstva. Posljednjih godina likvidirano je 12 Jocićevih suradnika i trojica njegovih kumova: Uglješa Aranitović, Zoran Golub Čarlama i Srđan Miranović, za čije je ubojstvo na 15 godina zatvora u Nizozemskoj osuđen Miloš-Bata Petrović.  Petrović je slovio za glavnog Jocićevog suradnika u narko poslovima u toj zemlji, ali i za bliskog suradnika Luke Bojovića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene