Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traženo lice

Drama u Šibeniku! Policajac zatekao dvojac u pljački, drski lopovi ukrali mu dokumente, a kada su uhićeni svašta se doznalo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i 40-godišnjakom osumnjičenima da su počinili tešku krađu te napali policajca.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem od 16. kolovoza šibenski policajci utvrdili su kako su osumnjičeni u jutarnjim satima u Šibeniku od strane policijskog službenika zatečeni u krađi sata u trgovini od 78-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Kada im se policajac predstavio 37-godišnjak ga je tjelesno napao i dok ga je policijski službenik svladao 40-godišnjak je iskoristio situaciju i otuđio policijskom službeniku osobne predmete koji su mu ispali u borbi.

U postupanju je policijski službenik lakše ozlijeđen.

Pronašli kokain, a raspisana i tjeralica

Naknadno je kod 40-godišnjaka pronađeno 1,35 grama droge kokain kao i da mu je osobna iskaznica oštećena (prelomljena) zbog čega će protiv njega biti podnesen Optužni prijedlog.

Također je utvrđeno kako je za 37-godišnjakom raspisana tjeralica zbog izdržavanja kazne zatvora (ranije osuđen) te je predan u Zatvor u Zagrebu dok je drugi uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene