Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I danas stotinu vatrogasaca na terenu

Sanacija požara u Velikoj Gorici trajala i danas: "Definitivno je postojala opasnost za okolne kuće"

Aktualno Galerija Saniranje požara u tvornici parketa - 1 Saniranje požara u tvornici parketa - 1 Foto: DNEVNIK.hr Saniranje požara u tvornici parketa - 2 Saniranje požara u tvornici parketa - 2 Foto: DNEVNIK.hr Saniranje požara u tvornici parketa - 3 Saniranje požara u tvornici parketa - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Saniranje požara u tvornici parketa - 4 Galerija 1/4 >>
Više od stotinu vatrogasaca i danas je saniralo požar u tvornici parketa kod Velike Gorice. Policija i dalje obavlja očevid na mjestu požara. Teže je ozlijeđena jedna osoba i nalazi se na traumatologiji.

Ivica Maceković, zapovjednik Vatrogasnog društva Velike Gorica rekao je da kroz noć se nisu obavljale velike akcije nego da se samo čuvalo požarište.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

"Čuvali smo požarište do jutarnjih sati kako bi mogli izvući radne strojeve i kako bi vatrogasci mogli sve sanirati do kraja", poručio je Maceković.

Dimenzije zapaljene površine još nisu detaljno izmjerene, no vatrogasci površinu procjenju na 55 puta 80 metara.

"Opasnost je bila i za okolne kuće definitivno, ali mi smo uspjeli spriječiti taj požar da se ne proširi na cijeli pogon koji je spojen", zaključio je Maceković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene