Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasprava u Saboru

Maras nakon pada GUP-a: "Jedino pritiskom na Bandića i HDZ možemo doći do promjena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras pozvao je u srijedu Zagrepčane na jači pritisak prema gradonačelniku Milanu Bandiću i HDZ-u.

Označio je pad GUP-a u Gradskoj skupštini kao jedan od najznačajnijih dana u Hrvatskoj i Zagrebu, u kojem su građani izvojevali pobjedu nad lošom politikom koja njima upravlja.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Maras je u iznošenju stajališta SDP-ova kluba zastupnika istaknuo da su gradonačelnik i HDZ u strahu od građana odigrali "mali performans" i pokušali kupiti vrijeme do trenutka kad će opet biti u mogućnosti oteti prostor građanima.

Građane je pozvao da budu svjesni toga da pritisak mora biti još jači jer je, ističe, prevelik strah koji se uvukao u kosti HDZ-u i Bandiću od gubitka od unutarstranačkih i parlamentarnih te lokalnih izbora.

"Jedino nastavkom pritiska možemo doći konačno do promjena u Zagrebu i Hrvatskoj", poručio je Maras i dodao da se ti vlastodršci boje samo gubitka izbora. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene