Gordan Maras
Gordan Maras Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras pozvao je u srijedu Zagrepčane na jači pritisak prema gradonačelniku Milanu Bandiću i HDZ-u.


Označio je pad GUP-a u Gradskoj skupštini kao jedan od najznačajnijih dana u Hrvatskoj i Zagrebu, u kojem su građani izvojevali pobjedu nad lošom politikom koja njima upravlja.

Vezani članci Sjednica Sabora u staroj Ininoj zgradi u Šubićevoj Sabor danas o ugovorima Hrvatske s SAD-om i Zakonu o reguliranim profesijama Branko Bačić (Foto: Dnevnik.hr) Bačić komentirao tvrdnje oporbe da vladajući žele svojevoljno odgoditi parlamentarne izbore

Maras je u iznošenju stajališta SDP-ova kluba zastupnika istaknuo da su gradonačelnik i HDZ u strahu od građana odigrali "mali performans" i pokušali kupiti vrijeme do trenutka kad će opet biti u mogućnosti oteti prostor građanima.

Građane je pozvao da budu svjesni toga da pritisak mora biti još jači jer je, ističe, prevelik strah koji se uvukao u kosti HDZ-u i Bandiću od gubitka od unutarstranačkih i parlamentarnih te lokalnih izbora.

"Jedino nastavkom pritiska možemo doći konačno do promjena u Zagrebu i Hrvatskoj", poručio je Maras i dodao da se ti vlastodršci boje samo gubitka izbora. (Hina)