Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za zamjenu dotrajalog tepiha na saborskim hodnicima, te za odjela i cipele pedesetak službenika, Hrvatski sabor ove godine namjerava potrošiti 312.000 kuna, bez PDV-a.


Predviđeno je to Planom nabave za 2014. koji je objavljen na službenim stranicama Sabora.

Vezani članci Hrvatski sabor, ilustracija Sabor odlučio: Rekli su "ne" prijedlogu Zakona o pobačaju Sabornica U Saboru o izmjenama zakona o prekidu trudnoće: "Nije isto kada nastaje ljudski život i kada nastaje ljudska osoba"

Na hodnicima zgrade na Markovu trgu zamjenit će se dio tepiha originalno postavljenog prije 17 godina, i to samo najoštećeniji dio.

Saborski tepih specifičnih je tehničkih karakteristika, crvene boje sa zlatno-žutim pleterom, pa se s različitim dobavljačima pokušava naći odgovarajuće rješenje.

Neovisno o činjenici da se radi o bagatelnoj, dakle nabavi čija je vrijednost ispod 200.000 kuna, za koju ne treba raspisivati javni poziv, u Saboru kažu da će za novi tepih prikupiti više ponuda domaćih obrtnika.

Za kupovinu tepiha Sabor planira izdvojiti 136.000 kuna, bez PDV-a.

U petak popodne sabornica gotovo prazna, ostalo samo šest najupornijih

Iznos od 176.000, bez PDV-a, Sabor planira utrošiti za nabavu radne obuće i odjeće, dakle odjela, košulja, kravata i cipela za pet službenika Ureda za protokol, 41 službenika saborske straže i pet službenika koji rade na poslovima održavanja dvorana.

Prikupit će se najmanje tri ponude za nabavu odjeće, neovisno što je riječ o bagatelnoj nabavi, naveli su iz saborske Službe za medije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju