Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao u šumu

U potjeri za odbjeglim vozačem koji je krijumčario ljude ozlijeđena dva policajca

Policajci su noćas pokušali zaustaviti vozača osobnog automobila iz kojeg je tijekom vožnje na A6 izašlo pet prokrijumčarenih osoba, no on je nastavio voziti prema Rijeci, kod Vrata probio rampu naplatnih kućica, a kod Sv. Kuzme pobjegao u šumu pa se za njim intenzivno traga.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su izvijestili da je riječ o audiju njemačkih registracijskih oznaka, koji se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.

Automobil je na čvoru Vratima izišao s autoceste i probio rampu naplatnih kućica, bez zaustavljanja. Prije toga se vozač zaustavio nekoliko puta te je iz automobila izašlo pet osoba, koje je policija ubrzo pronašla. Riječ je o pet turskih državljana koji su privedeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ilegalni ulazak u zemlju Policija spasila 16 mokrih i promrzlih stranih državljana na polavljenom poručju, među njima je bilo i troje djece

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Totalno podivljao Drama u Dalmaciji: 58-godišnjak napao policajca turpijom, prije toga prijetio članu obitelji

Nepoznati vozač je dolaskom u Škrljevo, ne prilagodivši brzinu udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzme, gdje je zaustavio automobil i pobjegao u šumu.

Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, u mraku na nepreglednom terenu, pala su i ozlijeđena dvojica policijskih službenika.

Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene