Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

SUSJEDI ZGROŽENI

Riječka pročelnica već 2002. pijana sletjela s ceste: "Bilo je pitanje vremena kada će zbog njezine bahatosti netko izgubiti život"

Vera Begić Blečić (Foto: Dnevnik.hr)
Vera Begić Blečić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Nesreća u kojoj je život izgubio Igor Soldatić samo je jedan u nizu nesreća koje je pod utjecajem alkohola skrivila suspendirana riječka pročelnica Vera Begić Blečić.

Suspendirana riječka pročelnica Vera Begić Blečić nalazi se u istražnom zatvoru zato što je u srijedu na istarskom ipsilonu pod utjecajem alkohola vozila u suprotnom smjeru te prouzročila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 41-godišnji Umažanin Igor Soldatić. Njegova supruga i kćer zadobili s lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Općinsko državno odvjetništvo u Puli priopćilo je da se Vera Begić Blečić tereti za kazneno djelo za koje je predviđena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Pod utjecajem alkohola već je skrivila prometne nesreće

Suspendiranoj pročelnici ovo nije prva prometna nesreća pod utjecajem alkohola. Naime, prošle je godine usred bijela dana izazvala nesreću.

"Ako je popodne, pet sati nakon nesreće, napuhala 0,43, onda se zapitajmo koliko je promila imala u sebi kad je, kako je tvrdila, za potrebe posla žurila na radijsku emisiju tijekom radnog vremena?", za Jutarnji list rekao je njezin kolega.

Susjedi iz četvrti u kojoj je odrasla zaprepašteni su tragedijom, ali su također rekli da su je očekivali.

"Bilo je samo pitanje vremena kad će zbog njezine bahatosti netko izgubiti život", rekli su za Jutarnji.

Osim dvaju navedenih nesreća, Vera Begić Blečić nesreću je izazvala i 2002. godine. Tada je imala 20 godina te je, pišu 24sata, Yugom 45 u zoru izletjela s ceste i zabila se u kameni usjek. Nakon nesreće joj je izmjereno 1,59 promila alkohola u krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene