Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Kazahstanu

Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

Aktualno Galerija Barbara Štrbac - 4 Barbara Štrbac - 4 Foto: DNEVNIK.hr Barbara Štrbac - 3 Barbara Štrbac - 3 Foto: DNEVNIK.hr Barbara Štrbac - 2 Barbara Štrbac - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Barbara Štrbac - 1 Galerija 1/4 >>
Reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac nagrađena je za izvještavanje iz Turske nakon strašnog potresa koji je u veljači pogodio tu zemlju.

U Almatyju u Kazahstanu reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena je međunarodna novinarska nagrada New Sky. Nagrada promiče humanost, suradnju i socijalni dijalog.

Dodjeljuje se u 8 kategorija, a žiri je pobjednike birao među 4.000 radova iz 26 zemalja.

Pročitajte i ovo Akcija Europola diljem Europe U tjedan dana Velika akcija Europola: Više od 500 uhićenih diljem Europe zbog trgovanja ljudima, drogom, oružjem

"Snimatelj Mišo Maoduš i ja zaista smo mnogo vremena proveli u Turskoj i drago mi je da je netko prepoznao taj naš rad i drago mi je da netko smatra da je vrijedan, pa eto, čak i ove međunarodne nagrade", rekla je Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene